Primele cearșafuri din lume produse din zaț de cafea. Iată ce beneficii au!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Primele cearșafuri din lume produse din zaț de cafea. Iată ce beneficii au!

Compania australiană Ettitude a lansat un proiect inovativ. Aceasta intenționează să preia cafeaua utilizată de la cafenelele locale pentru a o transforma în așternuturi infuzate cu cafea.

Compania vizează producerea primelor așternuturi din lume infuzate cu zaț de cafea. Se pare că această tehnică inovativă ajută la eliminarea mirosurilor, a umezelii, astfel încât cearșafurile să rămână proaspete pentru mai mult timp.

Nu sună deloc rău această întrebuințare a cafelei folosite.

Conform calculelor companiei, consumul zilnic de cafea din întreaga lume reprezintă 2.25 miliarde de cești. Pentru a obține licoarea magică pe care majoritatea persoanelor de pe planetă o consumă când se trezesc, se risipește extrem de multă cafea. Aici este zona în care compania australiană intervine, încorporând zațul de cafea în fibre de fire fabricate din sticle de plastic de apă reciclate.

Dacă te gândești că așternuturile vor mirosi a cafea, încetează să-ți mai faci griji. Mirosul va fi eliminat, astfel că nu vei sta o noapte întreagă să râvnești la acea ceașcă de cafea „fantomă”. Firele de cafea vor fi amestecate cu firele de bambus, astfel că, odată cu achiziționarea unei astfel de lenjerii, vei dormi brusc într-un pat plin de cafea.

Strângerea de fonduri pentru acest proiect creativ a început, în prezent suma acumulată fiind de 25.000 de dolari. Aceasta este mai mult decât obiectivul setat de companie care presupunea strângerea unor fonduri în valoare de 22.978 de dolari, deci producerea așternuturilor va începe cât de curând.

Mai multe detalii despre aceste așternuturi puteți găsi chiar pe site-ul oficial al acestui proiect, AICI!

 

 

 
Te-ar mai putea interesa: