Primăvara începe la @Nomad Skybar: concert unplugged Dan Bittman

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Primăvara începe la @Nomad Skybar: concert unplugged Dan Bittman

Dacă vă doriți ca intrarea în primăvară să fie una memorabilă, atunci hai și tu diseară la Nomad Skybar în Centrul Vechi.

Primăvara nu doar natura se trezește la viață, ci și noi ne deschidem mințile și sufletul și ne antrenăm corpul pentru cele mai tari party-uri de sezon. Astfel, Nomad Skybar a decis să ne facă poate cel mai frumos cadou de 1 Martie: un concert unplugged Dan Bitman, alături de chitaristul său, o adevărată legendă în domeniu, Marius Bațu.

Ideal atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru domni, la Nomad Skybar diseară celebrăm primăvara și transformăm această noapte în cea mai tare noapte.

Despre Nomad, știți deja: un decor spectaculos, care îmbină într-un mod neconformist oţelul şi sticla cu structurile clasice ale clădirii; o echipă prietenoasă și veselă cât e ziua, sau mai bine zis, noaptea de lungă, muzică antrenantă și party-uri până și pe placul celor mai pretențioși petrecăreți.

Cât despre Bittman, și-a căpătat pe drept titlul de „unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz”, pentru că, nu-i așa, cu șarmul și vocea sa de aur face victime oriunde și oricând. Așadar, dragele noastre, nu ratați cel mai frumos început de primăvară la Nomad, acolo unde Dan Bittman vă va cânta și încânta cum știe el mai bine, adică cu vocea sa.

Iar voi, domnilor, nu fiți geloși! Promitem că vraja marca „Bittman” se va rupe-n zori, iar până atunci voi vă puteți lăsa pe mâna cocktail-urilor jucăușe de la bar.

Până una, alta, să ne facem încălzirea pentru diseară, zic:
Te-ar mai putea interesa: