Premierele lunii octombrie la Godot Cafe-Teatru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Premierele lunii octombrie la Godot Cafe-Teatru

Toamna, unii numără bobocii. Godot ne propune premieră după premieră în miez de octombrie. Uite spectacolele-vedetă ale acestei luni, jucate la Godot Cafe-Teatru, precum și programul complet al spectacolelor!

Premierele lunii octombrie la Godot Cafe-Teatru

Avanpremiera The Blue Room de David Hare

  1. Avanpremiera ,,The Blue Room” (8 octombrie – ora 21:30)

Regia: Cristian Bajora; Cu: Patricia Ionescu, Alex Vlad, Ionut Iftimiciuc, Alexandra Ionita, Andrei Bratu; The Blue Room este un spectacol despre sex.

O prostituată a făcut sex cu un șofer, care a sedus o fată care avea grijă de casă, care s-a înțeles cu un student, care a înșelat-o cu o femeie căsătorită, care a făcut dragoste cu un politician, care s-a îndrăgostit de un model, care a cedat unui scriitor, care a râvnit la o actriță, care s-a lăsat sedusă de un aristocrat, care a fost țintuit chiar de prostituata de la început. În cele 10 scene, cele 10 personaje fac schimb de parteneri într-un dans al sexului în care așteptările și experiențele nu sunt niciodată la fel.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Durata: aprox. 1h 45

Preț bilet – 35 lei

Zeul măcelului

  1. Premiera ,,Zeul măcelului” (12 octombrie – ora 20:00)

Regia: Dragoș Câmpan; Cu: Theodora Stanciu, Natalie Ester/ Tania Popa, Alexandru Conovaru, Șerban Georgevici/ Octav Strunilă

Două cupluri aparent civilizate, două cupluri pe care le-am putea întâlni în orice timpuri, la orice vârstă, de oriunde și de nicăieri. Două cupluri mature (sau așa vrem să presupunem) sunt nevoite să se întâlnească pentru a purta o discuţie despre un accident nefericit și destul de grav: o încăierare pe terenul de joacă între fiii lor!

Zeul măcelului este o comedie care te prinde și nu te pierde până la final; un spectacol despre viața de familie, prietenie, falsitate, cinism. O comedie plină de personaje carismatice. E o luptă în care poate doar Dumnezeu mai poate înțelege ceva!

Durată: 1h 30

Preț: 50 RON

Devoratorii de teatru pot descoperi programul complet al spectacolelor de la Godot Cafe-Teatru, din această lună, intrând AICI.
Te-ar mai putea interesa: