Povestea lui Boy George. Tu ştii ce a fost „Culture Club”?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Povestea lui Boy George. Tu ştii ce a fost „Culture Club”?

Astăzi este ziua de naştere a artistului englez Boy George, unul dintre cântăreţii emblematici ai anilor 80. Nascut pe 14 iunie 1961, solistul, pe numele lui adevărat George Alan O’Dowd, a devenit celebru cu piesa „Do You Really Want To Hurt Me?” Nu cred că este cineva care să nu o fi ascultat-o.

Şase ani mai târziu, părăseşte trupa în care activa, pentru o carieră solo. Hit-ul „Everything I Own” a cucerit toate topurile, urcând direct pe primul loc.

Printre realizările sale, se numără şi lansarea unei linii vestimentare, „B-Rude”. Apariţiile şocante l-au adus mereu pe prima pagină a revistelor de scandal. În perioada în care cariera sa muzicală a intrat într-un con de umbră, Boy George s-a luptat cu dependenţa de droguri, iar numele său a fost menţionat de presă doar ca urmare a problemelor legate de justiţie.

În 1999, a reînfiinţat trupa „Culture Club”, iar în prezent, performează ca DJ, artist solo şi realizator de show-uri muzicale pe Broadway. În prezent, activează ca DJ în cluburile din Marea Britanie.
Te-ar mai putea interesa: