Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle – ecranizată

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle – ecranizată

Povestea unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului – Prințul Harry și Meghan Markle – va cuceri și lumea filmului.

Pelicula numită Harry & Meghan: The Royal Love Story va schița una dintre cele mai îndrăgite povești de dragoste din epoca modernă.

Producția cinematografică este în cursul de dezvoltare, nici actorii care vor interpreta rolurile principale nu au fost aleși, astfel că prea multe informații nu există în această direcție.

Ceea ce cunoaștem până în prezent este că regizorul peliculei este Menhaj Huda, acesta având o oarecare experiență în regizarea diferitelor povești regale britanice.

De asemenea, potrivit mashable.com, filmul va debuta cu prima întâlnire dintre cei doi îndrăgostiți, care au făcut cunoștință prin intermediul unor prieteni comuni. Povestea va continua de acolo, prezentând cronologic eforturile lui Meghan și Harry de a păstra secretul romanței lor, dar și atenția îndreptată asupra lor, la nivel mondial, care a urmat după ce relația dintre cei doi nu a mai fost un secret, devenind oficială.

Încă nu se știe nimic despre data lansării acestui film, dar există surse internaționale care speculează că acesta va fi lansat în luna mai, în jurul zilei în care Harry și Meghan au decis să-și unească destinele – 19 mai.

Harry și Meghan și-au anunțat oficial logodna în luna noiembrie, anul trecut. De atunci, cuplul a trebuit să pună la punct tot felul de detalii legate de nuntă, dar și să mențină deschisă comunicarea cu followerii pe rețelele de socializare, care, btw, au o mulțime de curiozități.
Te-ar mai putea interesa: