Politia Locala se da pe Segway, in Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Politia Locala se da pe Segway, in Centrul Vechi

Planul pus la cale acum mai bine de un an a fost aplicat zilele acestea. Cele 10 biciclete electrice Segway, cumparate anul trecut de politia locala, au fost scoase la treaba saptamana aceasta. Miercuri, 11 iunie, a fost fotografiat primul politist care a utilizat un astfel de dispozitiv.

Pentru o singura bucata s-a platit in jur de 9000 de euro, fiind aleasa varianta cu dotari complete in detrimentul celei clasice care, in magazinele de specialitate, poate fi achizitionata la pretul de 6000 de euro.

Mijloacele de transport au fost cumparate de la societatea SC Nextel Business Solutions SRL, care functioneaza intr-un apartament modest din Sectorul 6 al Capitalei, acolo unde isi are adresa si o familie de patru persoane. La achizitionare nu s-a organizat o licitatie, asa cum se obisnuieste de obicei, ci s-a preferat metoda cererii de oferta, in urma careia a fost aleasa aceasta firma.

„Catre Politia Locala au fost vandute zece astfel de biciclete, fiecare din cele 10 fiind dotate suplimentar cu casca de protectie, far pentru timp de noapte, cutie pentru documente si un dispozitiv acustic”, a precizat Valentin Parcalabu, patronul firmei SC Nextel Business Solutions SRL, pentru Digi24.

Ce parere aveti despre asta?
Te-ar mai putea interesa: