Petrece Dragobetele în Centrul Vechi! 5 petreceri pe care să nu le ratezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Petrece Dragobetele în Centrul Vechi! 5 petreceri pe care să nu le ratezi

Vrei să serbezi Dragobetele într-un mare stil? Atunci ia-ti perechea sau gașca – după caz – și haideți să vă bucurați împreună de cele mai tari petreceri, în Centrul Vechi!

5 party-uri pe care să nu le ratezi de Dragobete!

  1. Iubește Râmânește la @Club Bound

Dacă esti o persoană mai traditionalist, atunci cu siguranţă vei sărbători Dragobetele sâmbătă pe 24 Februarie. Cu această ocazie, ia-ți jumătatea de mână și hai să petreci și să iubești românește la Bound! DJ Oscar și MC Zapp vor întreține atmosfera până dimineața.

  1. Why don’t you love me? @Gilda

Gilda vă invită la o petrecere a Suferinzilor. Vorba vine „suferinzi”, căci distracția va fi în toi o noapte întreagă. Deci, dacă tot ești singur de DRAGOBETE și vrei să te distrezi, hai sâmbătă, de la orele 23:00 la @Gilda.

  1. Perfect intuition la @Freddo

O petrecere demențială se anunță și la Freddo. Cu pereche sau fără, la Freddo îți poți lua doza bine meritată de distracție. DJ Christian Lepah va întreține atmosfera cu cele mai tari mixuri, iar tu vei putea să-ți unduiești trupul până la răsărit.

  1. De Dragobete petrece românește la @Old Habits

Ziua lui Dragobete, zeul tinereții, al veseliei și al iubirii! Old Habits păstrează tradiția, așa că sâmbătă, 24 Februarie dansăm în numele iubirii și al frumosului! Pe Lipscani la numărul 38. Rezervări : +40729 377 774

  1. Fun Avenue ~ Weekend Destination la @The Drunken Lords

Timp de calitate, petrecut printre oameni frumoși, se anunță și la The Drunken Lords. În compania băuturii preferate și pe aceeași muzică de calitate ești invitat să petreci cât e noaptea de lungă.

 
Te-ar mai putea interesa: