One on One, noul turneu Paul McCartney

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

One on One, noul turneu Paul McCartney

Sir Paul McCartney se va întoarce la drum luna aceasta, când dă startul unui nou turneu. McCartney își va surprinde fanii de această dată cu un nou setlist și o nouă producție de scenă. 

Șapte concerte au fost anunțate până în prezent, iar turneul va avea startul în California, pe 13 aprilie.

Recunoscut ca un simbol al secolului 20, McCartney este menționat în The Guinness Book Of Records ca fiind compozitorul cu cel mai mare succes din istoria muzicii. El a înregistrat 29 de single-uri clasate pe locul întâi în clasamentele din Statele Unite, dintre care 20 interpretate de The Beatles, iar restul interpretate fie de formația Wings sau de el ca artist solo.

Paul McCartney a produs și coprodus nu mai puțin de 50 de piese de top 10 – mai multe decât oricare alt producător – și este recunoscut și ca pianist, chitarist, toboșar și, bineînțeles, ca interpret. Piesele scrise împreună cu John Lennon rămân și astăzi printre cele mai bune din muzica pop și rock. De altfel, cele mai cunoscute cântece ale formației The Beatles au fost scrise de Paul. Printre acestea se numără – “Can’t Buy Me Love”, “Yesterday”, “Hello Goodbye”, “Hey Jude”, și “Let It Be”.
Te-ar mai putea interesa: