Pătura ideală, indiferent de sezon. Uite cum arată!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pătura ideală, indiferent de sezon. Uite cum arată!

Ți-e prea cald, dar îți place să dormi acoperit? Sau ție ți-e prea frig și partenerului prea cald, astfel că biata pătură nu știe cum să vă mai mulțumească? Ei bine, veste bună pentru voi: s-a inventat pătura inteligentă care să vă satisfacă toate mofturile!

Mai întâi, Smartduvet a inventat așternuturi care se aranjează singure, iar acum compania a demarat o campanie de finanțare pentru o pătură cu un climat controlat.

Potrivit reprezentanților companiei, controlul asupra temperaturii va ajuta cuplurile „să evite orice posibile conflicte pe tema temperaturii”. Cu ajutorul unei aplicații, puteți face astfel încât pătura să aibă temperaturi diferite pe cele 2 părți ale patului.

Această tehnologie de ultimă oră este soluția perfectă pentru nopțile când ba ți-e cald, ba frig. Pătura se bazează pe un strat de climatizare care se conectează la o cutie pe care o vei ține sub pat. Nici prețul nu este unul piperat, acesta fiind estimat la 200 de dolari.

Se pare că oamenilor le surâde ideea, astfel viitoarea pătură a primit deja finanțare în valoare de 100.000 de dolari. Potrivit mashable.com, inițiatorii stabiliseră un obiectiv de 20.000 de dolari, dar putem observa că acesta a fost cu mult depășit.

Cei interesați, trebuie să mai reziste vara aceasta, pentru că pătura inteligentă urmează să fie scoasă pe piață în luna septembrie.