Passengers: ce imbold au folosit actorii înainte de scenele amoroase

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Passengers: ce imbold au folosit actorii înainte de scenele amoroase

Chris Pratt a dezvăluit că el și Jennifer Lawrence au avut nevoie de un strop de curaj olandez înainte de filmarea scenelor de sex din filmul Passengers.

Într-un interviu acordat pentru The Telegraph, Pratt, actorul care va juca în filmul încă nelansat Passengers alături de Jennifer Lawrence, a declarat că amânoi au consumat alcool înainte de filmarea scenelor amoroase: „nu știu dacă a fost chiar o beție, însă uite cum stau lucrurile: actorii nu sunt ca niște piloți, echipamente de operare, astfel că scenele de dragoste pot fi uneori ciudate.”

Mai mult decât atât, actorul dezvăluie că el a mai jucat în scene de dragoste înainte, astfel că știa cum merg lucrurile. Totuși, pentru Jennifer Lawrence a fost prima experiență de acest fel.

Passengers este o dramă romantică science-fiction, dezvăluind povestea a doi pasageri, în timpul unei călătorii obișnuite prin spațiu, către o nouă galaxie. Astfel, cei doi, aflați într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează.

Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) realizează că va trebui să trăiască la bordul navei pentru tot restul vieții. Ce e drept, nava le asigură condiţiile cele mai bune de trai. În timpul petrecut împreună ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi chiar să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile celor 5000 de pasageri adormiţi, aflați la bord, sunt în mâine celor doi.

Dacă povestea vi se pare interesantă, atunci trebuie să știți că Pasengers va avea premiera în cinematografele din țară, pe 23 decembrie 2016.
Te-ar mai putea interesa: