Park(ing) Day în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Park(ing) Day în Centrul Vechi

Astăzi, RFI ne invită la Park(ing) Day, unul dintre cele mai neconvenţionale evenimente de mediu din România.

Pentru o zi, strada Lipscani din Centrul Vechi se bucură de un decor inedit: este îmbrăcată cu gazon, vom planta flori şi vom aduce Luna! Luna va fi „gazda”, care vă întâmpină la intrare și vă invită să creați propria fotografie cu ea. Artistul Leonid Tishkov fotografiază de 14 ani povestea lunii pe toate continentele. A călătorit cu instalația în China, Franța, Taiwan, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă și Arctica. În mod excepţional ne trimite luna, și în această zi specială, la Park(ing) Day.

O ediţie specială a emisiunii Rfi360 se va desfăsura în direct din studioul mobil RFI, Valentin Panduru asigurând, prin invitaţii săi speciali, „coloana sonoră” a Parking Day. 

Nu va lipsi nici muzica, așa că iată care e programul!

De la ora 14:15, în strada Lipscani va cânta Alex Stefanescu, protagonistul unui one-man show muzical numit “Ziua Necunostintei”, un artist ce face “victime” printre melomanii cu umor.

La 15:15 Lucia vine să cânte în studioul RFI din strada Lipscani. În 2015, debuta discografic cu albumul “Silence”, în prezent Lucia lucrează la al doilea produs discografic. 

Ultimul moment muzical al emisiunii Rfi360 apartine trupei EYEDROPS. Sunt deci şanse să ascultăm câteva dintre cele mai importante piese ale lor, ca “Spre Soare”, “Prezent”, sau “Bicicleta”. 

Hai și tu să petreci o zi de vineri, ieșită din tipare!

Park(ing) Day în Centrul Vechi
Te-ar mai putea interesa: