În Paris se deschide o zonă special amenajată pentru nudiști

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

În Paris se deschide o zonă special amenajată pentru nudiști

Parisul se laudă cu amenajarea unei zone special create pentru nudiști. O secțiune a parcului public din Paris, Bois de Vincennes, a fost numită de oficialități ca zonă în care îmbrăcămintea este opțională.

Zona în cauză are o suprafață de 7.300 de metri pătrați, iar aceasta va fi gazda unui experiment. Spațiul amenjat pentru nudiști va fi disponibil până pe 15 octombrie, fiind deschis între orele 8:00-19:30. De asemenea, acesta va fi marcat corespunzător.

Potrivit independent.co.uk, Penelope Komites, viceprimar responsabil de parcurile orașului, a declarat că zona pentru nudiști „face parte din viziunea noastră deschisă privind întrebuințarea spațiilor publice pariziene”.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei Franceze a declarat: „Nudiștii sunt bineveniți în toată țara noastră! Există peste 80 de centre și 180 de cluburi în întreaga țară, gata să îi primească, ceea ce face ca Franța să fie țara cea mai vizitată de către nudiști (peste 1.5 milioane în fiecare an) și cea mai bine echipată pentru a le satisface nevoile.

Nudiștii locali sunt de asemenea așteptați în zona special amenajată. Julien Claude-Penegry, membrul al Asociației Nudiștilor din Paris susține că mii de oameni nudiști se vor îngrămădi să descopere această zonă.

De asemenea,  acesta a declarat unui canal național de știri că decizia de a crea o astfel de zonă nu face decât să susțină „mintea deschisă” a orașului, ajutându-i pe oameni să își schimbe concepția despre nudism, despre valorile nudiștilor și respectul acordat naturii.

Nudiștii pot, de asemenea, defila goi în piscina publică Roger Le Gall, din Porte de Vincennes, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Alte capitale europe care au amenajat zone pentru nudiști, sunt Berlin, Barcelona and Munich.
Te-ar mai putea interesa: