Pe 19 octombrie, premiera spectacolului Numitorul Comun la Teatrul de Comedie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pe 19 octombrie, premiera spectacolului Numitorul Comun la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie prezintă joi 19 octombrie, ora 19:30, la Sala Studio, premiera oficială a spectacolului NUMITORUL COMUN de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu, scenografia și costumele Cristina Florea & Georgiana Stoica, asistent regie Oana Popescu.

Numitorul Comun, distribuție

Distribuție:

  • Eugene Marius Florea Vizante
  • Sofia Nadiana Sălăgean
  • Mike Alexandru Ion

M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constanța, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă glossy și să scriu un text despre un interviu de angajare.”, declară Alexandru Popa.

Cred că, dincolo de consistența, încărcătura comică și de forța unor teme care, poate, ne vor ajuta să ne confruntăm tabuuri mai noi sau mai vechi, numitorul comun creează un univers viu, original, autentic. Un univers care, deși limitat la un spațiu concret foarte restrâns, sper să se poată extinde în mintea și emoția spectatorului, dinspre copilărie spre maturitate, între simpatie și adversitate, de la confortul situațiilor familiare către neliniștea indusă de neprevăzut.”, susține Vlad Zamfirescu.

Spectacolul NUMITORUL COMUN se bazează pe un text câștigător la Concursul de Comedie Românească,  ediţia a X-a, 2015. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

Durata spectacolului spectacolului este 1h 30 (fără pauză), iar prețul unui bilet este 33 lei.

P.S.: Save the date: 19 octombrie, ora 19:30, la Teatrul de Comedie, descoperim împreună Numitorul Comun!
Te-ar mai putea interesa: