6 octombrie: Noaptea Albă a Galeriilor 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

6 octombrie: Noaptea Albă a Galeriilor 2017

Vineri, 6 octombrie, suntem invitați cu toții la Noaptea Albă a Galeriilor 2017!

O nouă ediție a acestui eveniment național invită publicul din douăsprezece orașe să parcurgă un traseu nocturn în compania artei contemporane! Vernisaje, performance-uri, spații alternative, galerii de artă și ateliere de artist, toate împreună generează an de an o nouă hartă a orașelor în care are loc acest eveniment.

Pregătiți-vă deci pentru un traseu cultural vineri 6 octombrie începând cu ora 19:00 și până târziu în noapte, în următoarele orașe: București, Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Petrila, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara!

Ce propune NAG 2017 în București

În cadrul acestei ediții a evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor, publicul din București se va putea bucura de o întâlnire inedită cu un nou oraș introdus în acest program prin expoziția focus Petrila “O călătorie spre buricul pământului”. Aceasta va fi deschisă publicului timp de o lună de zile în spațiul Rezidența BRD Scena9, începând cu data de 6 octombrie.

Mai mult decât atât, pentru publicul NAG din București, expoziția focus de la Rezidența BRD Scena 9 va prezenta timp de o lună un program dinamic de evenimente, tururi ghidate pentru diferite categorii de public, ateliere pentru copii, vizionări și discuții cu invitați. Scopul expozițiilor focus NAG este acela de a marca introducerea unui oraș nou în harta evenimentului și familiarizarea unor categorii de public cât mai diverse cu fenomenul culturii contemporane din România.

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment desfășurat la inițiativa Asociației Ephemair, fiind dezvoltat în orașele participante de către partenerii săi locali. Pentru mai multe informații despre NAG 2017, puteți accesa www.noapteagaleriilor.ro.
Te-ar mai putea interesa: