Ochii Tăi – noua piesă lansată de Giulia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ochii Tăi – noua piesă lansată de Giulia

Giulia a lansat oficial noul ei single și videoclip – Ochii Tăi, un remake al unei piese celebre a artistei Elena Cârstea, pe care Giulia adora să o asculte de mic copil. Clipul reprezintă prima colaborare a artistei cu MediaProMusic / Universal Music Romania.

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros și influențe specifice anilor ’90, cu o regie semnată de Bogdan Daragiu. Totodată, pentru a marca unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, în videoclip apar atât dansatoarele Giuliei, cât și trupa cu care artista va urca de azi înainte pe scenă la toate concertele.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Șerban Cazan și Feli Donose.

“Am fost foarte fericită când am aflat că Feli și Șerban s-au gândit că pe piesa pe care o scriseseră se potrivește perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de atașată, Dacă ochii tăi… a Elenei Cârstea.  a declarat Giulia.

“Trec prin cea mai frumoasă și creativă perioadă din viața mea și simt că acum e momentul să împart tot ceea ce simt cu cei care îmi ascultă muzica. Ochii tăi e o piesă de care sunt profund legată mai ales emoțional. Sunt foarte recunoscătoare lui Feli Donose și Șerban Cazan pentru că mi-au oferit ocazia să cânt această melodie. Sunt fericită să cânt refrenul unei piese atât de iubite și sunt copleșită de încrederea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Cârstea.” declară Giulia emoționată.
Te-ar mai putea interesa: