O nouă versiune a jocului Pokemon GO, cu tematica Harry Potter, va fi lansată

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

O nouă versiune a jocului Pokemon GO, cu tematica Harry Potter, va fi lansată

O nouă versiune a jocului Pokemon GO, cu tematica Harry Potter, este pe cale să apară. Jocul este creat de aceeași companie de dezvoltare care a creat și Pokemon Go – Niantic – și va fi lansat anul viitor.

Acesta va fi intitulat Harry Potter: Wizards Unite și veți putea să jucați în timp ce explorați lumea reală din jurul vostru.

Momentan, nu se cunosc prea mult informații despre joc, dar se așteaptă să se bazeze foarte mult pe tehnologia realității augmentate, așa cum face Pokemon Go.

Potrivit TechCrunch, Harry Potter: Wizards Unite este co-dezvoltat de Warner Bros. Interactive și Portkey Games.

Publicația spune că „va exista o influență semnificativă din jocul dezvoltat de Niantic Ingress”, care vă permite să vă plimbați prin lumea reală, colectând articole în joc și explorând locații specifice.

Având în vedere această asemănare cu Pokemon Go, și fiind inspirat dintr-o lume extrem de populară – cea a lui Harry Potter – nu este exclus ca jocul să se bucure de un succes asemănător acestora.

În timp ce Pokemon GO se bazează pe prinderea Pokemon-ului virtual prin ecranul smartphone-ului, Harry Potter: Wizards Unite vă va permite probabil să folosiți vrăji pentru a transforma lucrurile în jurul vostru, să vă duelați cu alți jucători sau să-l căutați pe Voldemort.

Realitatea augmentată funcționează prin maparea lumii reale și plasarea de obiecte virtuale în ea, pe care le puteți vedea și interacționa cu ajutorul telefonului smartphone.

Diferitele opțiuni oferite de Snapchat sunt un astfel de exemplu.
Te-ar mai putea interesa: