O nouă bicicletă verticală a fost creată. Uite care sunt utilitatea și beneficiile sale!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

O nouă bicicletă verticală a fost creată. Uite care sunt utilitatea și beneficiile sale!

O nouă bicicletă verticală a fost creată. Întrucât se mișcă în sus și-n jos pe o șină, aceasta poate fi considerată un fel de lift care este alimentat prin pedalare.

Vycle

Transportând oamenii între etaje, prima bicicletă verticală – numită Vycle – a fost creată de Elena Larriba, o absolventă a colegiului de arte Royal, din Londra.

Aceasta susține că invenția sa ar fi extrem de utilă în spațiile de birouri, oferindu-le oamenilor o metodă extrem de inovativă de a face puțină mișcare chiar și la job.

Utilizatorii își pot seta rezistența, astfel încât această bicicletă verticală poate fi utilizată de orice persoană, indiferent de vârstă sau nivelul de antrenament și forma fizică în care se află.

Sigur că există și persoane care sunt scpetice cu privire la aplicabilitatea și siguranța acestei biciclete, însă, creatorii asigură că modelul final va beneficia de caracteristici de siguranță complexe.

După 100 de ani de utilizare a lifturilor clasice, care e drept că ne-au oferit atât atuuri (viteza și ușurința de urcare și coborâre pe verticală, pe distanțe lungi), dar și dezavantaje (oamenii sunt mult mai comozi, mulți preferă liftul chiar și pentru urcarea unui singur etaj), este posibil să fie revoluționat acest „mijloc de transport pe verticală”? Să devină lifturile alimentate prin pedalare un nou trend  în clădirile de birouri?

Asta rămâne de văzut… până una alta, nouă ni se pare super cool această bicicletă pe verticală.
Te-ar mai putea interesa: