Numele actorilor care vor juca rolurile prințului Harry și al jumătății sale, în filmul inspirat din romanța lor, au fost dezvăluite

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Numele actorilor care vor juca rolurile prințului Harry și al jumătății sale, în filmul inspirat din romanța lor, au fost dezvăluite

Cei doi actori care vor avea onoarea de a interpeta rolurile prințului Harry și al logodnicei sale Meghan Markle, în filmul Royal Romance, au fost selectați.

Astfel, actorul britanic Murray Fraser, cunoscut din filmul „The Loch“ (2017), şi actriţa de origine jamaicană Parisa Fitz-Henley (40 de ani) vor juca rolurile principale.

Filmările se vor desfășura în Los Angeles și Vancouver și urmează să înceapă în decursul acestei săptămâni. De asemenea, producția va avea lansarea cu o zi înainte ca nunta regală să aibă loc, adică pe 18 mai.

O zi mai târziu, pe 19 mai 2018, Meghan Markle (36 de ani) şi prinţul Harry (32 de ani) își vor uni destinele la Capela St. George a Castelului Windsor.

În cadrul acestei producții, Parisa, în vârstă de 40 de ani, va interpreta rolul lui Meghan Markle, din momentul în care aceasta din urmă l-a întâlnit pe prințul Harry, expunându-se de asemenea fazele relației dintre cei doi îndrăgostiți.

Cât despre Murray Frase, nu este prima dată când acesta joacă într-un film inspirat dintr-o poveste regală. Actorul poate fi urmărit și în serialul Victoria (2016), în care Jenna Coleman interpretează rolul reginei eponime.

Nu este pentru prima dată când Lifetime produce un film inspirat din viaţa membrilor Familiei Regale britanice. În 2011, filmul „Willam & Kate: The Movie“ a avut premiera cu 11 zile înainte de nunta cuplului regal.
Te-ar mai putea interesa: