O nouă dată de lansare a fost stabilită pentru următorul film din franciza James Bond

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

O nouă dată de lansare a fost stabilită pentru următorul film din franciza James Bond

Noaptea trecută (24 iulie 2017) Eon Productions și Metro-Goldwyn-Mayer, companiile din spatele francizei James Bond, au anunțat că următorul film 007 va apărea în cinematografe pe 8 noiembrie 2019.

Cu toate acestea, încă nu a fost făcut niciun anunț oficial despre cine va juca rolul iconicului personaj. Ultimele zvonuri în acest sens, confirmate chiar și de New York Times, susțin că celebrul personaj va fi interpretat tot de Daniel Craig. Se pare că două surse au dezvăluit pentru această publicație că, deși inițial Craig, refuza orice idee de a mai reveni în film, în final acesta s-a răzgândit, toate meritele în acest sens revenindu-i producătorului francizei Barbara Broccoli.

Alte zvonuri au susținut că lui Craig i  s-a oferit până la 120 de milioane de lire sterline ca să se întoarcă în calitate de spion, pentru încă două filme din franciza James Bond. Asta, deși au existat o mulțime de candidați la faimosul rol, printre aceștia numărându-se om Hiddleston, Idris Elba, James Norton și Aidan Turner.

De asemenea, se spune că producătoriii sunt „hotărâți” să colaboreze din nou cu Adele pentru coloana sonoră a noului film cu James Bond. Această decizie este rezultatul succesului înregistrat anterior, când piesa Skyfall, interpretată de Adele a câștigat un premiu Grammy și Globul de Aur.

Noul film nu are încă un titlu oficial. Ceea ce știm este că va fi scris de Neal Purvis și Robert Wade, duoul care s-a ocupat de scenariile pentru Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre.
Te-ar mai putea interesa: