Un nou trailer a fost oficializat pentru sezonul 5 din House of Cards

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Un nou trailer a fost oficializat pentru sezonul 5 din House of Cards

Drama politică House of Cards, a fost lansată de Netflix în anul 2013, având în prim-plan pe Kevin Spacey care interpretează rolul politicianului Frank Underwood.

Sezonul al 5-lea al serialului va apărea pe 30 mai, iar un nou trailer pentru acesta a fost lansat. În acest nou trailer este prezentat președintele Underwood care se pregătește pentru noua sa campanie electorală, dezvăluind un mesaj sinistru: „Poporul american nu știe ce e mai bine pentru el. Eu știu. Știu exact ce au nevoie.” Este mesajul pe care Frank îl spune soției sale Claire, al cărei personaj este interpretat de actrița Robin Wright.

Sunt ca niște copii, Claire. Trebuie să ținem degetele lor lipicioase și gurile murdare. Învață-i să distingă binele de rău. Spune-le ce să gândească, cum să se simtă și ce să-și dorească. Ei au nevoie de ajutor chiar și să-și scrie cele mai sălbatice vise. Zămislindu-și cele mai grave temeri. Noroc pentru ei pentru că mă au pe mine. Te au pe tine.”

Personajul lui Spacey își încheie discursul apoteotic: „Underwood, 2016. 2020. 2024. 2028. 2032. 2036. O națiune, Underwood.

Conform informațiilor de pe nme.com, într-un interviu acordat anul trecut, Spacey a declarat că el consideră că House of Cards „nu merge destul de departe” în portretizarea nebuniei privind alegerile americane. De asemenea, aceste spuse sunt susținute într-un alt interviu ulterior alegerilor din America, când actorul s-a declarat efectiv șocat de evenimentele reale de pe scena politică.

Spacey a făcut o aluzie și la Trump, etichetându-l ca o „boală”, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.
Te-ar mai putea interesa: