La Folie Centrul Vechi. UPDATE: Închis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

La Folie Centrul Vechi

Patiserie să te lingi pe degete

Snickers Cake, Clafoutis, Verinne La Folie, Chorizo Rolls. Dacă n-aţi auzit de ele, trebuie să le încercaţi. Obligatoriu. Sunt doar câteva dintre specialităţile de patiserie franţuzească pe care le găseşti, mai nou, şi în Centrul Vechi, în cafeneaua La Folie.

Deschisă pe Strada Franceză la nr. 13, cafeneaua am trecut aproape instant pe lista noastră scurtă de locuri favorite. Totul este Homemade & Handmade, de la deliciosul Croissant cu Migdale la brownie-ul Sour Cherry şi mai ales ciocolata de casă cu biscuiţi.

Când am vizitat cafeneaua, a fost ca un fel de misiune imposibilă. Uitându-ne în meniu, a fost extrem de dificil să alegem, pentru că totul te tentează.  Calitatea este premium, iar preţurile sunt foarte ok pentru nivelul la care sunt realizate.

Vă garantăm că, dacă aţi mâncat o dată prăjituri acolo, o să vă fie foarte greu să mai mergeţi în altă parte pentru asemenea delicatese. Şi nu găsiţi numai prăjituri. Încercaţi Chicken Quiche şi Tortilla Pie. Sunt demenţiale.

Iar dacă vreţi ca experienţa să fie completă, încercaţi şi cocktailurile lor speciale – Rose Berry Bliss, Ginger Julep, ori gama de Frozen-uri: Exotic, Red Passion si Mango Maracuja..

Tabieturi franțuzești de calitate. Fără compromisuri.
Te-ar mai putea interesa: