Nou în Centrul Vechi: Starbucks Reserve Clover Lipscani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading...
comments

Nou în Centrul Vechi: Starbucks Reserve Clover Lipscani

Cei care frecventați Centrul Vechi al capitalei, cu siguranță ați băgat de seamă că ceva cu „aromă” de Starbucks „mișcă” pe strada Lipscani. Acum e un fapt că o nouă cafenea Starbucks s-a deschis în inima Bucureștiul, prilej cu care urăm și noi „Bun venit!” noului local.

Starbucks Reserve Clover Lipscani este cea de-a doua cafenea a cunoscutului brand internațional, din zona Centrului Vechi, prima fiind amplasată pe Strada Franceză, la Hanu’ lui Manuc.

Încă din luna septembrie a anului trecut, știm că spațiul în care cea mai nouă cafenea Starbucks s-a deschis, este deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama.

De fapt, spațiul închiriat de Starbucks se află chiar vis-a-vis de restaurantul La Mama de pe strada Lipscani. Acesta are o suprafață de circa 300 de metri pătrați, fiind amenajat pe 2 niveluri, dispunând și de o terasă.

Potrivit informațiilor de pe profit.ro, Cătălin Mahu a declarat următoarele: „Cred că deschiderea unei cafenele Starbucks lângă un restaurant La Mama arată că apropierea a două branduri puternice nu pot decât să ajute la dezvoltarea unei zone istorice a Capitalei. Să nu uităm că suntem în fața Hanului Gabroveni și sunt sigur că mâncarea, cafeaua și cultura se vor întrepătrunde armonios”.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, cu prima cafenea deschisă în mall Plaza România din capitală. În prezent, brandul însumează 34 de cafenele în toată țara, jumătate dintre acestea fiind localizate în București.

Galerie Foto Starbucks Reserve Clover Lipscani
Te-ar mai putea interesa: