Noaptea Ursului în premieră la Teatrul de Comedie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Noaptea Ursului în premieră la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie prezintă vineri 22 septembrie, ora 19.00, la Sala Nouă, NOAPTEA URSULUI de Ignacio del Moral, traducerea Alina Cantacuzino, regia Mădălin Hîncu, scenografia Răzvan Bordoș.

Noaptea ursului

Distribuție:

  • Angel: Silvian Vâlcu
  • Jaime: Răzvan Alexe
  • Enrique: Dan Coza / Vlad Basarabescu

Durata spectacolului: 1h 30 min (fără pauză)

Ignacio del Moral (n. 1957, San Sebastián, Spania) este unul dintre cei mai importanți scenariști de film și televiziune spanioli. Devine de timpuriu actor în trupe independente, iar ca dramaturg debutează în 1982 cu piesa La gran muralla /Marele zid/ pentru care i se decernează Premiul Național de Teatru pentru copii. Se dedică exclusiv scrisului începând cu anii 90, elaborând scenarii de lung-metraje, seriale și emisiuni TV (1999-2006 – Comisarul; 2001 – Povestește-mi; 2002 – Zile de luni în soare).

Noaptea ursului este un spectacol despre speranță – speranța că în ciuda confruntării cu obstacolele dificile pe care le întâmpinăm în viață, la un moment dat va fi mai bine; speranța în noi înșine și în faptul că ne putem depăși condiția; speranța ca unic mod de supraviețuire într-o lume condamnată la pieire.” (Mădălin Hîncu)

Spectacolul NOAPTEA URSULUI este un proiect câștigător al concursului Comedia ține la TINEri, ed. a VII-a, 2016.

Așadar, nu rata un spectacol savuros, care ne invită la o meditație asupra vieții, mai exact asupra importanței speranței în viața fiecăruia dintre noi.

Preț bilet: 22 lei
Te-ar mai putea interesa: