La mulți ani, Inna! Cum petrece artista ziua sa de naștere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

La mulți ani, Inna! Cum petrece artista ziua sa de naștere

Azi, 16 octombrie 2016, Inna împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani. Talentata artistă dance, ajunsă acum la maturitate, a decis să-și petreacă ziua de naștere într-un mod inedit.

Astfel, cântăreața a decis ca anul acesta să-și doneze ziua de naștere. Mai mult, Inna invită toți apropiații săi care vor să îi facă o surpriză de ziua de naștere, să doneze pentru copiii de la Hospice Casa Speranței.

Pe pagina sa de Facebook, artista a declarat: „Anul acesta, îmi dăruiesc ziua de naștere! Intră pe hospice.galantom.ro/INNA și donează pentru a fi alături de pacienții de la HOSPICE Casa Speranței! Și mai mult, te sfătuiesc și pe tine să îți donezi ziua și să fii alături celor care au nevoie de sprijinul nostru! Mulțumesc!”

Inna este o cântăreață de muzică dance extreme de îndrăgită, fiind apreciată de o mulțime de oameni din toate colțurile lumii. Potrivit libertatea.ro, vedeta a dezvăluit că este extrem de împlinită și că viața ei s-a schimbat complet de când celebritatea i-a bătut la ușă. „Totul s-a schimbat. Călătoresc foarte mult, sunt pe scenă în fața a mii de fani, mii de oameni care îmi iubesc muzica. Îmi aud piesele la radio, îmi văd videoclipurile la televizor.”

Conștientă de puterea propriului exemplu, Inna ne îndeamnă pe toți la fapte bune. Așadar, zic să-i urmăm exemplul.

La mulți ani, Inna! La cât mai multe fapte bune și surprize frumoase pentru toți fanii tăi. Până una alta, hai să ne delectăm și noi cu unul dintre numeroasele hituri ale artistei:
Te-ar mai putea interesa: