La mulți ani, Andreea Bănică!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

La mulți ani, Andreea Bănică!

Azi, 21 iunie 2017, artista autohtonă Andreea Bănică împlinește 39 de ani. Știm, aspectul o trădează, așa că probabil nu suntem singurii care credem că jumătatea acestui număr i s-ar potrivi mai bine.

Andreea Bănică s-a născut pe 21.06.1978 în Eforie, județul Constanța și a debutat în muzica, după ce s-a făcut remarcată la Festivalul de la Mamaia în anul 1998.

Cântăreața este una dintre puținii artiștii autohtoni care nu au dispărut în timp, și a știut să rămână în atenția publicului, chiar dacă asta a presupus abordarea diferitelor stiluri muzicale și chiar a unei noi imaginii. Bine, trebuie să recunoaștem, că imaginea de femeie sexi a însoțit-o vrând nevrând, pe parcursul întregii cariere.

Înainte de carierea solo, Andreea Bănică a făcut parte mai întâi din trupa Exotic (alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru), iar apoi a urmat o bună perioadă de Blondy (alături de Cristina Rus, perioada 2000-2004).

Primul succes în cariera solo a fost înregistrat odată cu hitul „Dansez, dansez”, compusă de Laurențiu Duță care i-a compus și primul album solo.

Cea mai nouă piesă a artistei este „Departamentul de relații”, realizată în colaborare cu UDDI.

Mai nou, Andreea Bănică, s-a implicat și într-un proiect de televiziune, ținându-i locul Ilincăi Vandici în cadrul unei emisiuni de stil.

Privind, viața personală, așa cum deja știți, frumoasa artistă are o familie fericită și doi copii – Sofia și Noah. Așadar, nu ne rămâne decât să-i urăm și noi Andreei „La mulți ani și o viață măcar la fel de frumoasă ca până acum!”. Și să ne încânți cu piese la fel de hot! 😀

 
Te-ar mai putea interesa: