Mugur Mihăescu – consilier personal al Gabrielei Firea. Șansa ca Centrul Istoric să renască

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mugur Mihăescu – consilier personal al Gabrielei Firea. Șansa ca Centrul Istoric să renască

Mugur Mihăescu, vicepreședintele Asociației Comercianților din Centrul Istoric (ACCIB), a fost numit cel mai nou consilier personal al Primarului General Gabriela Firea, principala sa responsabilitate fiind medierea relațiilor dintre municipalitate, prin toate instituțiile acesteia, și Centrul Istoric al Bucureștiului, pe toate planurile – urbanistic, comercial, cultural, curățenie, ordine publică etc.

Poate că Garcea o mai dădea în bară cu îndeplinirea atribuțiilor, dar suntem siguri că Mugur Mihăescu va apăra interesele Centrului Vechi, odată cu această funcție, având oportunitatea să contribuie tot mai mult la dezvoltarea și reabilitarea acestei zone istorice a capitalei.

Este important de subliniat că Mugur Mihăescu nu este doar vicepreședintele Asociației Comercianților din Centrul Istoric (ACCIB), ci, de-a lungul timpului, acesta s-a implicat în numeroase business-uri din această zonă. Astfel, această numire, alături de activitatea și interesul pe care Mugur Mihăescu le-a arătat față de cea mai populată zonă a capitalei, până în prezent, ne detemină să considerăm că asta e șansa de care Centrul Istoric avea nevoie ca să renască și să fie tratat de așa cum se cuvine.

Cu privire la această numire, și Gabriela Firea ne susține gândurile, prin cele spuse în comunicatul lansat de PMB: „Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic și comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care își desfășoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, așa că le-am solicitat să-și desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvare”.
Te-ar mai putea interesa: