MNIR te Invita la cel de-al 2-lea Curs din Cadrul Programului “Duminica la muzeu”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

MNIR te Invita la cel de-al 2-lea Curs din Cadrul Programului “Duminica la muzeu”

Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) are placerea de a organiza al doilea curs multidisciplinar din cadrul programului educativ Duminica la muzeu, in data de 16 martie 2014, incepand cu ora 11.00, la sediul muzeului, din Calea Victoriei nr. 12, Bucuresti.

Publicul are posibilitatea de a opta, in functie de varsta si preferinte, pentru doua activitati:

– Atelier de modelaj in material fimo, dupa bijuterii inspirate de piesele din expozitia permanenta Tezaur Istoric, sub competenta indrumare a doamnei Simona Mateescu, grafician si specialist in desen stiintific, respectiv arheologic; participantii la atelier vor primi fise de lucru bilingve (romana-engleza), pe care sunt reprezentate piesele pe baza carora se va lucra; numarul maxim de participanti este de 25 copii, cu varsta cuprinsa intre 9-18 ani.

– Vizionarea documentarului “The Crown Jewels of the United Kingdom” – fara subtitrare, o modalitate foarte buna de a invata termeni de specialitate in limba engleza si de a exersa listening-ul – care prezinta bijuteriile Coroanei Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, expuse in celebrul Turn al Londrei; aceasta activitate se adreseaza atat insotitorilor copiilor participanti la atelierul de creatie, cat si altor doritori si va fi coordonata de doamna prof. Daniela Niculescu, absolventa a „Facultatii de limbi si literaturi straine“, specializarea engleza – germana.
Te-ar mai putea interesa: