7 metode prin care să-ți menții o stare de spirit pozitivă chiar și în zile mai proaste

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 metode prin care să-ți menții o stare de spirit pozitivă chiar și în zile mai proaste

Te afli într-una din acele zile proaste, în care nimic nu merge cum te așteptai? Simți că mai e o veșnicie până trece această zi  din săptămână și intrăm, în sfârșit, în weekend? Hmmm, e clar! Ai nevoie de câteva trucuri care să te ajute să faci față cu bine acestei pase proaste și să-ți menții o stare de spirit pozitivă.

Cum să-ți menții o stare de spirit pozitivă

  1. Scutură-ți palmele! Mișcă-ți corpul în întregime. Această stare de agitație fizică te poate ajuta să capeți un alt vibe și să uiți de ceea ce te supăra inițial.
  2. Devino pasiv(ă)! Adoptă o atitudine indiferentă. De multe ori, dacă vrei să-ți menții o stare de spirit pozitivă este suficient să-ți propui acest lucru și să nu lași să te mai afecteze orice fleac.
  3. Meditează! Meditația este o strategie nemaipomenită de relaxare. Chiar dacă ai impresia că prin meditație aprofundezi gândirea asupra lucrurilor ce te afectează, la final te vei simți mai liber și binedispus.
  4. Concentrează-te pe latura pozitivă a lucrurilor! Încearcă să găsești contra-argumente pentru lucrurile care simți că s-au desfășurat prost și vezi partea plină a paharului. Optimismul este mereu un bun companion în astfel de situații.
  5. Zâmbește! WTF, chiar merită să ne stresăm din orice fleac? Mai ales când e sfârșit de săptămână și un weekend prelungit ne bate la ușă.
  6. Acționează! După ce te-ai calmat și te-ai încărcat cu doza de optimism optimă, încearcă să găsești o rezolvare pentru problema care te macină.
  7. Împărtășește problema unui prieten! De multe ori, o viziune obiectivă supra problemei nu strică. Astfel, un prieten te poate ajuta să găsești soluția potrivită și chiar să-ți ridice moralul.

Un weekend pe cinste, să avem! 😉
Te-ar mai putea interesa: