Marin SeaFood

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1.00 out of 5)
Loading...
comments

Marin SeaFood

Desi am facut o poza pe care de altfel am si publicat-o in urma cu mai bine de 3 luni … sub numele “Ni se pregateste ceva pe Gabroveni“, nu am semnalat la momentul “T zero”, deschiderea localului asa cum v-am obisnuit – Mea Culpa.

E momentul sa va povestesc despre Marin SeaFood, un local aparte in Centrul Vechi – Restaurant Fast Food de peste si fructe de mare.

Vineri noapte, a fost o seara plina:

– spectacol de teatru la Godot, (Comedie Neagra – 30 de lei/biletul),  + 2 pahare de Gin Tonic (15 lei/bucata). 

– cate o oprire scurta in alte doua localuri (Club A Cafe si Best Seller), pentru a-mi saluta niste amici – cate 50 de Jager (cado’) in fiecare, ca salut, fara ciocnit de pahare nu se poate …

– onomastica unui alt prieten la Rehab. Aici pahare fara numar. Desi m-am tinut tare si am baut numai Jager, din “greseala” au mai intrat si cateva shot-uri.

Rezultatul, usor de banuit – un pic mai mult cherchelit. 

Abia acum intervine in poveste Marin – amplasat pe Gabroveni, fata in fata cu Rehab, cu o intrare si un interior colorate in albastu, Marin asta mi-a facut cu ochiu de cand am ajuns la petrecere. Sa nu mai zic de mirosul extrem de apetisant care se strecura in bar de fiecare data cand se deschidea usa. Asa ca in jurul orei 04, cand ma lasau picioarele, am decis ca e momentul cel mai potrivit sa incerc “pentru voi” ceva la Marin SeaFood si evident sa va povesc daca merita experienta.

Bai… merita! Nu e ieftin, dar e cu siguranta o solutie viabila atunci cand vrei sa schimbi meniul obisnuit cu gyros sau shaworma. Eu am luat midii cu legume (20 lei), altii au luat rapane cu cartofi prajiti (20 lei) sau un fel de sandwich cu peste (15 lei), toate gatite pe plita cu leme. Poate ar trebui sa amintesc si de elementul comun – paharul de vin de Ciumbrud (5 lei/200ml). Toate foarte bune, toate duc cu gandul la mare si soare, la cherhanaua din Navodari sau Vama Veche. Chiar acum cand va povestesc sunt in Centrul Vechi si astept sa se faca ora 14.00 sa deschida restaurantul. Evident verific tot pentru voi, daca se pastreaza calitatea 🙂

Program:

Luni – Joi: 14:00 – 03:00

Vineri – Duminica: 14:00 – 04:00

Adresa: Str. Gabroveni nr. 4
Te-ar mai putea interesa: