Mai nou, Facebook oferă și terapie sexuală. Iată cum!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mai nou, Facebook oferă și terapie sexuală. Iată cum!

Facebook face o sumedenie de lucruri, dar te gândeai vreodată să primești terapie sexuală de la Facebook, în caz de nevoie? Acum este posibil prin intemediul chatbot-ului Lovely.

Lovely reprezintă cel mai nou instrument marca Facebook care este util tuturor ce se confruntă cu probleme pe plan sexual. În încercarea de îmbunătățire a performanțelor în dormitor ale persoanelor, Facebook a colaborat cu sexologul Dr. Agate Loewe pentru a crea o experiență bazată pe o sesiune de terapie sexuală desprinsă din realitate. Astfel, Lovely se confruntează ca un serviciu care are menirea de a spori comunicarea în cuplurile care se confruntă cu probleme pe plan sexual.

Cum funcționează Lovely Bot

Odată ce începi un mesaj pe pagina de Facebook Lovely, vei primi câteva întrebări despre relația ta și nemulțumirile cu care te confrunți. Dacă există loc de îmbunătățire, vei primi diverse recomandări în acest sens.

Poate suna puțin jenant să-ți dezvălui viața intimă prin intermediul unei pagini de Facebook, însă CEO Lovely explică: „Dacă ceva nu merge prea bine în pat, căutarea unei soluții nu este întotdeauna ușoară. Cuplurilor le este adesea greu să-și dezvăluie reciproc nevoile sexuale, astfel că îndeplinirea lor devine destul de dificilă.”

E drept că mulți dintre noi refuză să opteze pentru sfaturile unui consilier în domeniu, astfel că varianta anonimă pare mai la-ndemână.

Deși acest nou instrument sexual marca Facebook nu poate înlocui sensibilitatea umană a unui terapeut, potrivit mashable.com, utilizatorii au subliniat utilitatea Lovely Bot. Astfel, dacă ești curios să vezi ce poate Lovely și vrei să testezi chiar tu sfaturile sale, intră AICI și dezvăluie-ți problemele sexuale.