Lungimea ultimului sezon din Game of Thrones s-a decis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Lungimea ultimului sezon din Game of Thrones s-a decis

Cel de-al optulea sezon este ultimul din serialul fantastic Game of Thrones, distribuit de HBO, iar lungimea acestuia a fost în sfârșit confirmată.

Potrivit nme.com, există surse care atestă că producătorii au decis ca ultimul sezon din serialul HBO să fie comprimat la maxim, devenind astfel cel mai scurt dintre toate, însumând un total de 6 episoade. Sezonul 8 urmează să apară în anul 2018.

Sezonul 7 din serialul mult îndrăgit și urmărit de oamenii din întreaga lume, urmează să apară în cursul acestui an, având premiera pe 16 iulie. Primul trailer complet al sezonului a fost lansat ieri 25 mai, astfel că dacă încă nu l-ai vizionat îl poți urmări mai jos. O mulțime de fani au fost curioși, trailerul strângând deja aproape 19 milioane de vizualizări pe YouTube.

Privind lungimea sezonului ce urmează să apară, potrivit surselor, acesta va avea 7 episoade. Înainte de acest sezon, toate sezoanele anterioare au fost construite astfel încât să aibă aceeași lungime, de 10 episoade fiecare.

Totodată, la începutul acestei săptămâni, Weiss a făcut o aluzie, potrivit căreia sezonul 7 aduce unele schimbări ce vizează narațiunea și ritmul derulării întâmplărilor: „Lucrurile se mișcă mai repede, deoarece în lumea acestor personaje, războiul pe care îl așteaptă este foarte aproape. Conflictul care s-a dezvoltat pe parcursul ultimilor 6 ani se năpustește asupra lor, iar personajele încep să simtă nevoia să se miște mai repede.”
Te-ar mai putea interesa: