Longevivul și uimitorul thriller „Cursa de șoareci”, în premieră la TNB

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Longevivul și uimitorul thriller „Cursa de șoareci”, în premieră la TNB

Cea mai longevivă piesă a tuturor timpurilor și genurilor, Cursa de șoareci de Agatha Christie, vă așteaptă la Sala Studio, începând din această lună, în regia lui Erwin Șimșensohn și cu o distribuție dublă, alcătuită din binecunoscuți actori TNB.

Cursa de șoareci

O poveste plină de suspans, ce îmbină umorul negru, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții. Un irezistibil thriller clasic, într-un decor elegant și atrăgător, realizat de talentata scenografă Liliana Cenean.

O … Cursă de șoareci în care nimic nu este ceea ce pare, toată lumea are ceva de ascuns, iar surprizele se dezvăluie la fiecare pas… greșit. Astfel, un idilic decor britanic devine peste noapte locul de desfășurare a unui formidabil policier, în care fiecare gest reprezintă o potențială probă judiciară.

Dacă în Anglia piesa se joacă de 65 de ani fără întrerupere, numărând nu mai puțin de 27.000 de spectacole și creații record (între care, David Raven a rămas în istorie ca cel mai longeviv actor, pentru că a jucat rolul maiorului Metcalf în 4575 de reprezentaţii), publicul anului 2018 are ocazia de a asista la prima montare a celebrei piese pe o scenă TNB.

Agatha Christie, numită de Guinness Book of World Records – cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, s-a remarcat în genul polițist, fiind supranumită “Regina Crimei”. A publicat 80 de romane și nuvele de gen, 19 piese de teatru, fiind și autorul cel mai tradus, în peste 70 de limbi. Pentru Agatha Christie spectacolul trebuie să fie un fel de „cursă de cai”, adică întotdeauna „oarecum uimitor și puțin dezamăgitor”.

Așadar, nu ratați acest thriller uimitor!  În distribuție : Ileana Olteanu, Dragoş Stemate / Florin Călbăjos, Lari Giorgescu / Petre Ancuța, Simona Bondoc, Tomi Cristin, Ada Galeș / Cosmina Olariu, Mihai Calotă / Silviu Biriş, Gavril Pătru / Răzvan Oprea.

Avanpremiera spectacolului: 8 și 9 februarie 2018, iar premiera oficială este programată pentru zilele de  15 și 16 februarie 2018, de la ora 19.00, la Sala Studio.
Te-ar mai putea interesa: