Librăria Cărturești Carusel nominalizată la London Book Fair, la categoria Librăria Anului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Librăria Cărturești Carusel nominalizată la London Book Fair, la categoria Librăria Anului

Librăria Cărturești Carusel a fost selectată pentru premiul Librăria Anului, din cadrul Excellence Awards de la târgul de carte de la Londra – London Book Fair.

London Book Fair este o piață globală pentru negocieri, precum și pentru vânzare și distribuție de conținut tipărit, audio, TV, video și digital. Anul acesta, Târgul va avea loc în aprilie, la Olympia, în vestul Londrei, și va acoperi toate aspectele industriei editoriale.

Librăria Cărtureşti Carusel din Bucureşti concurează la categoria „The Bookstore Of The Year Award”, aflându-se în competiție cu alte două librării: Timbooktoo din Gambia şi The Uppsala English Bookshop din Suedia. Câștigătorul va fi anunțat în cadrul unei ceremonii speciale care va avea loc pe 10 aprilie, în seara de deschidere a Târgului.

Cărturești Carusel a fost inaugurată în anul 2015, într-o clădire istorică din inima Bucureștiului – casa faimoasei familii Chrissoveloni. Librăria are 1.000 mp și șase etaje. Lanțul Carturesti, controlat de antreprenorii Nicoleta Dumitru și Serban Radu, are peste 20 de librării din întreaga țară, fiecare având un concept arhitectural și de design unic.

Librăria amplasată în Centrul Vechi al Bucureștiului are un bistro la ultimul etaj, un spaţiu multimedia la subsol și o galerie dedicată artei contemporane la primul etaj. Potrivit Forbes, aceasta este descrisă de reprezentanții lanțului Cărturești ca un „experiment de locuire culturală a centrului vechi, oferind un spațiu pentru lectură, socializare și explorare artistică a inimii orașului”.
Te-ar mai putea interesa: