Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe Leonardo da Vinci într-un nou film biografic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe Leonardo da Vinci într-un nou film biografic

Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe Leonardo da Vinci într-un nou film biografic al artistului.

Potrivit nme.com, nu este o coincidență de nume, ci mama actorului care a reușit într-un final să câștige Oscarul pentru rolul din The Revenant, l-a numit pe DiCaprio după celebrul pictor.

Conform sursei citate, publicația Deadline informează că Paramount a câștigat o licitație de 7 cifre, în urma căreia va putea să adapteze cartea lui Walter Isaacson despre marele Da Vinci.

Nu doar că e gata să interpreteze rolul marelui pictor care a creat celebrul tablou, Mona Lisa, ba mai mult, DiCaprio e pregătit să participe la producerea peliculei, alături de Jennifer Davisson, prin intermediul companiei lor Appian Way.

În realizarea cărții, Isaacson a apelat la notițele lui Da Vinci pentru a face conexiuni între arta acestuia și știință. Astfel, acesta a explorat câteva dintre studiile mai neobișnuite ale artistului, precum descuamarea cărnii de pe fețele cadavrelor și desenarea mușchilor din jurul buzelor.

Privind viitoarele proiecte ale lui DiCaprio, se pare că acesta va interpreta personajul principal din încă 2 filme ale lui Martin Scorsese: The Black Hand și Killers Of The Flower Moon.

Pe lângă aceste roluri, anul trecut a fost dezvăluit faptul că Leonardo DiCaprio va produce și va juca într-un film biografic despre Elvis Presley. Filmul se bazează pe cartea lui Sam Phillips: The Man Who Invented Rock’N’Roll by Peter Guralnick.
Te-ar mai putea interesa: