Lectura influențează viața amoroasă. Uite în ce direcție!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Lectura influențează viața amoroasă. Uite în ce direcție!

Ți s-a întâmplat vreodată să te îndrăgostești de cineva pentru că te-au influențat cărțile pe care le citește? Dacă da, nu trebuie să te simți vreun ciudat. Potrivit celei mai recente cercetări realizate de eHarmony, lectura influențează viața amoroasă.

Potrivit site-ului de dating eHarmony, listarea lecturii în categoria de hobby-uri este un atu în fața partenerului de sex opus, sporind atractivitatea pe care o trezești în ochii acestuia.

Conform informațiilor acestui site, analiza desfășurată a arătat că acei bărbați care listează lectura printre hobby-uri, primesc cu 19% mai multe mesaje, în timp ce în cazul femeilor procentul este doar de 3%.

Desigur că nu e suficient să afirmi că citești. Și tipologia de cărți citite are o influență în imaginea pe care un posibil partener și-o construiește despre tine.

Astfel, potrivit eHarmony, bărbații care adaugă în descrierea lor că au citit  „Screw It, Let’s Do It” și „Like a Virgin,” primesc cu 74% mai multă atenție decât aceia care nu trec aceste titluri în descrierea de pe site. Titlurile care mai aduc notorietate, stârnind interesul posibelelor partenere, sunt „The Girl with the Dragon Tattoo” (36%), „1984” (21%) și „The Da Vinci Code” (5%).

În rândul femeilor, succesul amoros este asigurat de următoarele titluri: „The Hunger Games” (44%), „The Girl With the Dragon Tattoo” (31%) și „Game of Thrones” (30%).

Acum nu te gândi că toate cărțile sporesc notorietatea. Uite câteva titluri de care ar trebui să te ferești: Biblia dăunează ambelor sexe, „Fifty Shades of Grey” provoacă o scădere de 16% a mesajelor primite, în rândul femeilor, iar „Harry Potter” provoacă pierderi serioase în rândul bărbaților – 55%.