Lady Gaga lansează un nou videoclip pentru piesa Million Reasons

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Lady Gaga lansează un nou videoclip pentru piesa Million Reasons

Lady Gaga lansează un nou videoclip pentru piesa Million Reasons. Aceasta apare pe albumul „Joanne” și urmează single-ului „Perfect Illusion”.

Solistul Tame Impala, Kevin Parker și Mark Ronson au lucrat cu Lady Gaga la acest album. Povestea clipului Million Reasons continuă exact din punctul în care Perfect Illusion se încheie. Videoclipul debutează cu artista „pierdută” în deșert, ea fiind găsită de prietenii săi care îi oferă consolarea de care are nevoie. Povestea o înfățișează alternativ pe Lady Gaga într-un costum cu pantaloni roz și o pălărie roz, imagine care constituie și cover-ul albumului.

Clipul a fost lansat aseara, iar, în nici măcar o zi de la lansare, acesta a strâns aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube, primind numeroase aprecieri.

Poți vedea și tu clipul mai jos:

Privind întâmplările recente din viața vedetei, de curând Lady Gaga a acordat un interviu lui Piers Morgan, ca răspuns la comentariile controversate pe care acesta le-a făcut despre tulburarea de stres post-traumatic, el declarându-se sceptic privind informațiile oferite de Madonna și Lady Gaga, conform cărora aceste vedete susțin că au fost victimele unor abuzuri sexuale.

Privind acest subiect, Lady Gaga a postat o scrisoare deschisă cu o semnificație profundă, în care vorbește despre tulburarea de stres post-traumatic. În cadrul acesteia, cântăreața a descris această afecțiune ca „un efort zilnic”. Mai mult, ea a îndemnat pe alții să depășească rușinea lor care este asociată în general cu probleme de sănătate mintală. Potrivit nme.com, Lady Gaga a vorbit și în trecut despre ce înseamnă să fii violat în adolescență.

Se pare că acest schimb de replici a pornit de la faptul că Morgan și-a exprimat „furia” pe Twitter zilele trecute, afirmând că mai nou vedetele consideră această tulburare de stres post-traumatic cel mai nou accesoriu pentru celebrități, util propriei promovări.
Te-ar mai putea interesa: