Kit Harrington, interpretul lui Jon Snow, tocmai și-a anunțat logodna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Kit Harrington, interpretul lui Jon Snow, tocmai și-a anunțat logodna

Veste extrem de proastă pentru fanele actorului care joacă rolul lui Jon Snow în îndrăgita dramă HBO. Kit Harrington și-a anunțat de curând logodna.

Anunțul a fost făcut oficial pentru The Times, în acest mod Kit Harrington confirmând logodna cu aleasa inimii sale Rose Leslie.

Anunț logodnă (Sursă: msn.com)

Logodna este anunțată între Kit, fiul mai mic al lui David și Deborah Harington din Worcestershire și Rose, fiica mijlocie a lui Sebastian și a lui Candy Leslie din Aberdeenshire”, se arată în anunț.

Astfel, cuplul care s-a întâlnit în anul 2012, pe platourile de filmare ale serialului HBO – GOT – au o relație oficială, astfel că nu trebuie să ne surprindă dacă în curând vom afla și data nunții.

După 5 ani de relație, cei doi porumbei au dezvăluit că s-au mutat în sfârșit împreună, după ce Kit Harrington a cumpărat o casă de 1,75 milioane de euro în East Anglia. De asemenea, având în vedere că locuința în care conviețuiesc cei 2, este a lui Harrington, acesta a dezvăluit ce i-a spus iubitei sale, la momentul mutării: „Uite draga mea, este important ca acesta să fie spațiul nostru. Să se simtă ca și cum este cuibușorul amândurora. Că tu nu te-ai mutat pur și simplu în casa mea. Mută ce vrei, schimbă ce dorești, aruncă ce nu îți place.”

Kit Harrington și Rose Leslie

Cu astfel de declarații și cu logodna abia confirmată, suntem convinși că fanele sunt extrem de triste că actorul Kit Karrington nu se mai numără printre cei mai râvniți burlaci din lume. Exact asta confirmă și comentariile de pe Twitter: „Astăzi e o zi tristă. Kit Harrington tocmai s-a logodit. Inima mea e frântă” sau „Tocmai când credeam că dimineața mea nu poate fi mai rea, am aflat că Harrington s-a logodit.”

În prezent, Kit Harrington să pregătește pentru filmările ultimului sezon din Game of Thrones, în timp ce Rose Leslie poate fi văzută în The Good Fight.
Te-ar mai putea interesa: