KFC în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...
comments

KFC în Centrul Vechi

În EXCLUSIVITATE pe OrasulVechi.ro.

Rând pe rând, marii jucători din piaţa de food din România îşi fac intrarea în Centrul Vechi, zona cu cel mai mare potential de business din Bucureşti.

Sună a ştire economică, însă este important şi relevant faptul că KFC va deschide un restaurant în Centrul Vechi. După deschiderea Stabucks, iată un alt semnal, o undă verde pentru ceilalţi investitori, precum Mc Donald’s,  Pizza Hut etc. că este loc de afaceri profitabile.

Pe lângă faptul că vor aduce oferta lor inconfundabilă, cei de la KFC vor ridica ştacheta în privinţa serviciilor din Centrul Vechi, iar asta nu poate decât să ne bucure. Cu cât concurenţa este mai mare, cu atât avem mai mult de câştigat.

Şi, până la urmă, cui nu-i plac aripioarele şi crispy strips-urile de la KFC?

Din sursele noastre, restaurantul KFC se va deschide în această toamnă, lângă noul Old City, pe strada Şelari nr. 12, acolo unde în trecut a funcționat clubul Rococo, închis în urmă cu fix 1 an de zile. Este o cladire nouă, care are parter și 2 niveluri plus o mică terasă deasupra ultimului nivel. Astfel KFC va fi al 3 local cu roof terrace după Nomad Skybar și Pura Vida Skybar.
Te-ar mai putea interesa: