Jennifer Lawrence nu mai este cel mai bine plătită actriță din lume. Uite de cine a fost detronată

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Jennifer Lawrence nu mai este cel mai bine plătită actriță din lume. Uite de cine a fost detronată

Jennifer Lawrence a fost detronată din topul celor mai bine plătite actrițe din lume, realizat de Forbes, locul său fiind luat de nimeni alta decât Emma Stone, starul din La La Land.

Potrivit time.com, Lawrence, a ocupat această poziție 2 ani la rând, în topul realizat de Forbes, în prezent acesteia revenindu-i poziția a treia, cu câștiguri de 24 de milioane de dolari, în ultimele 12 luni. Suma este aproape cu jumătate mai mică decât cele 46 milioane de dolari, câștigate în 2016. În ultimul an, eroina din Hunger Games a câștigat majoritatea banilor din proiectele cinematografice ce vor urma – Mother! și Red Sparrow, precum și datorită unei colaborări de endorsement pentru Dior.

Emma Stone, care s-a bucurat de o atenție sporită anul trecut, datorită filmului La La Land, s-a clasat pe primul loc în topul Forbes, cu câștiguri în valoare de 26 milioane de dolari. Majoritatea banilor au provenit tot datorită implicării în acest proiect cinematografic, câștigând de asemenea premiul Oscar pentru cea mai bună actriță.

Locul 2 a fost ocupat pe listă de Jennifer Anniston, aceasta având câștiguri în valoare de 25.5 milioane de dolari. Banii au provenit în mare parte din filme precum The Yellow Birds și din colaborări de endorsement pentru Emirates, Smartwater și Aveeno.

Locurile 4 și 5 pe lista Forbes au fost ocupate de Melissa McCarthy  (18 milioane de dolari) și Mila Kunis (15.5 milioane de dolari).




Te-ar mai putea interesa: