30 iunie – 2 iulie: Bucharest Food Festival în Herăstrău

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

30 iunie – 2 iulie: Bucharest Food Festival în Herăstrău

Luna iunie vine cu a doua ediție de Bucharest Food Festival – Gourmet Edition. Aceasta se va desfășura între 30 iunie și 2 iulie în Herăstrău, la Roaba de Cultură, unde se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Și pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice și artei gustului, Bucharest Food Festival – Gourmet Edition ne așteaptă și cu show-uri de live cooking, workshopuri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live, dar și diferite activități, desfășurate pe categorii de vârstă, fiind disponibile și pentru cei mici.

Evenimentul va fi împărțit în zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food sau Ice cream & Sweets Corner. Curioșii vor avea posibilitatea să descopere restaurante faimoase din București, dar și din țară.

Mai mult, alături de scena live, la Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, va exista și o altfel de scenă, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparare culinară. Timp de trei zile, Bucharest Food Festival – Gourmet Edition va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

Muzica live nu va lipsi nici ea. Pe parcursul desfășurării festivalului, vor urca pe scena câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues.

Intrarea la eveniment este liberă!