De 1 Iunie: Concert aniversar Smiley la Arenele Romane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

De 1 Iunie: Concert aniversar Smiley la Arenele Romane

Dacă weekendul prelungit te găsește fără planuri, fără escapade la munte sau la mare, îți recomandăm să optezi pentru „tentațiile bucureștene”. 1 Iunie trebuie sărbătorit cu mic cu mare, iar o variantă de super distracție este concertul aniversar Smiley de la Arenele Romane.

Pentru că împlinește 10 ani de carieră solo, Smiley își invită fanii la un concert de zile mari, chiar de Ziua Copilului. Pentru ca experiența să fie una deosebită pentru fiecare dintre noi care merge la acest eveniment, o mulțime de aspecte tehnice au fost organizate până-n cel mai mic detaliu. 260 de mp de ecrane de ultimă generaţie, cea mai mare suprafaţă de led montată la Arenele Romane, peste 2 ore şi jumătate de live, peste 100 de oameni care muncesc în echipa artistică şi de producţie a show-ului, cel mai bun mixer de sunet care a fost vreodată pe o scenă din ţară a unui artist român, elemente scenografice, muzicale şi regizorale concepute special pentru eveniment, 3 backing-vocals, un cvartet, 5 instrumentişti în trupă, dansatori, invitaţi speciali şi un sărbătorit cu 10 ani de carieră solo în spate. Sună incitant, nu?

Conform invitațiilor de pe adevărul.ro, Smiley a declarat că pe scenă, în deschiderea propriului concert , vor cânta și Alex Mușat și Sebastian Seredinschi: „Opening actul va fi susţinut de doi băieţi foarte talentaţi pe care lumea i-a cunoscut şi votat la Vocea României şi cu care eu colaborez la HaHaHa Production. Aşadar, Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi vor da «aperitivul» muzical la petrecerea de ziua mea”.

Programul evenimentului este următorul:

 • 18:30 – Acces Public
 • 20:00 – Opening Act
 • 21:00 – Concert Smiley „10 ani”

De asemenea, evenimentul este însoțit și de următoarele reguli de acces:

Organizatorii solicită publicului să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • umbrele (în caz de vreme ploaioasă sunt recomandate pelerinele);
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului. În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Achiziționare Bilete

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară.

Prețurile sunt următoarele:

 • presale: 219 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 79 Lei categoria C până pe 1 iunie;
 • la intrare: 250 Lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C.