9 Iulie: BikeChic la Mogoșoaia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

9 Iulie: BikeChic la Mogoșoaia

O propunere interesantă pentru weekend, mai ales pentru amatorii de mers cu bicicleta este BikeChic la Mogoșoaia. Evenimentul se desfășoară pe 9 iulie și presupune pedalarea în grup până la Palatul Mogoșoaia. Ba mai mult, este inclusă și o pauză de picnic pe lac.

Scopul acestei plimbări este de a ne antrena picioarele pentru plimbări mai lungi, deci experiența nu este recomandată începătoarelor.

O condiție pentru ca evenimentul să aibă loc este să se înscrie 20 de persoane până sâmbătă, 8 iulie, ora 15:00.

Cum mă înscriu?

Cei care vor să încerce experiența, se pot înscrie parcurgând următorii pași.

  1. Să vă înscrieți în comunitatea BikeChic, dacă încă nu ați facut-o, pe butonul „Vreau să mă înscriu în comunitate” aici: www.bikechic.ro
  2. Apoi să vă alăturați listei de invitați la evenimentul #BikeChic la Mogoșoaia de la „Evenimente”, din meniul principal.

Curioșii și interesații pot vedea traseul care este disponibil aici: http://www.mapmyride.com/routes/view/1661967116.

Totodată, dacă vă hotărâți să vă înscrieți în această mini-excursie de weekend, trebuie să știți că locul de întâlnire este intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, ora 9:30, pe 9 iulie.

Vestea oarecum proastă este că domnii nu pot participa la acest eveniment, dat fiind că acesta este organizat de comunitatea BikeChic al cărei principal scop vizează plimbările cu bicicleta pentru fetele din București.

Ce este BikeChic?

Ideea BikeChic s-a născut din dorința de a încuraja fetele să iasă cu bicicleta în trafic, la birou, pentru întâlnirile cu prietenii, shopping, sport.

Înființată în 2015, BikeChic se conturează ca o comunitate a fetelor care folosesc bicicleta în București și organizează întâlniri peridice pentru plimbări urbane.

Din 2016 BikeChic este și o echipă de fete care iubesc sportul și care participă la competiții MTB.

Pentru mai multe informații despre activitatea acestei comunități, poți vizita site-ul oficial www.bikechic.ro.
Te-ar mai putea interesa: