iPhone X a fost lansat. Zvonurile s-au adeverit!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

iPhone X a fost lansat. Zvonurile s-au adeverit!

La ceremonia aniversară, susținută de Apple pe 12 septembrie, ora 20:00 (ora României), compania a prezentat noul iPhone X, dar și iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Toate zvonurile lansate cu privire la cel mai noi smartphone-uri Apple au fost confirmate.

iPhone X

Uite caracteristicile prin care impresionează noul iPhone X toți utilizatorii Apple!

  1. iPhone X este mai scump decât orice altă variantă de iPhone, la momentul lansării. Acesta va costa de la 999 dolari, pentru versiunea cea mai ieftină, cu 64GB memorie internă. Prețul nu include taxele aferente, astfel că la noi în țară ar putea ajunge chiar cu prețul de 5.500 lei. Vestea proastă este că precomenzile vor începe abia pe 27 octombrie, iar vânzările pe 3 noiembrie.
  2. iPhone X are cameră foto principală duală de 12MP, verticală, cu stabilizator optic de imagine. Poți face fotografii bune și pe lumină slabă, inclusiv poze tip portret. Este compatibil cu aplicațiile de realitate virtuală. Camera frontală face selfie-uri de o calitate impresionantă, datorită opțiunii Portrait Lighting.
  3. Exact ca iPhone 8, iPhone X este dotat cu chipset A11 Bionic, cu 4+2 nuclee și încărcare wireless. Bateria rezistă de două ori mai mult ca la iPhone 7.
  4. Iphone X a renunțat la deblocarea prin amprentă. Acestea este dotat cu un motor neural, care folosește învățarea artificială pentru a recunoaște fața utilizatorului. Computerul poate face 600 de miliarde de operațiuni pe secundă. Astfel, ne poate recunoaște fața chiar dacă ne schimbăm coafura, ne lăsăm barbă, purtăm ochelari sau ceva pe cap. De asemenea, reprezentanții Apple ne asigură că tehnologia nu poate fi „înșelată” de o fotografie a proprietarului.
  5. Nu mai există butonul de Home. Telefonul are ecran de 5.8 inch, cu tehnologie OLED – este subțire, are contrast puternic și rezoluție deosebită. Are 3D Touch și suportă video la rezoluție HDR. Carcasa este din oțel, nu din aluminiu.

De asemenea, avem confirmarea că iPhone X se pronunță Zece  (după cifra romană X=10;  sugerând faptul că se împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone).

Caracteristici iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Ambele telefoane iPhone 8 și 8 Plus se vor putea încărca wireless, o premieră pentru iPhone. iPhone 8 va costa 699 dolari, iar iPhone 8 Plus de la 799 dolari. Prețurile nu includ taxele aferente. Smartphone-urile vor putea fi achiziționate după data 22 septembrie.

  1. Cele 2 tipuri de iPhone sunt o formă îmbunătățită a variantelor iPnone 7 și 7 Plus. Acestea sunt dotate cu cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone. De asemenea, telefoanele sunt atât de bine sigilate, încât prezintă rezistență la praf și la apă.
  2. Telefoanele au chipset A11 Bionic, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone.
  3. Ambele variante sunt dotate cu cameră foto duală de 12 MP. Diferența este că iPhone 8 Plus dispune și de stabilizare optică a imaginii. De asemenea, acesta dispune de opțiunea – Portrait Lighting, prin care putem regla luminozitatea chiar în timp ce facem poza.
Te-ar mai putea interesa: