Instagram face îmbunătățiri în secțiunea Stories

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Instagram face îmbunătățiri în secțiunea Stories

Instagram intenționează introducerea a 2 tipuri de Stories: location Stories și hashtag Stories. Acestea te ajută să-ți filtrezi căutările, asigurându-te că niciodată nu îți va apărea în Stories ceea ce nu dorești să vezi.

Cu această îmbunătățire a aplicației, utilizatorii Instagram pot căuta orice oraș, punct de reper și afacere locală, și pot vedea toate postările relaționate cu acestea. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să vadă atunci când postarea lor a apărut în secțiunea Stories a altcuiva. Pentru a descoperi acest lucru, trebuie să verifice Stories Views.

Totodată, Hashtag Stories care vor fi lansate în „următoarele săptămâni”, vor include fotografii și videoclipuri de la persoane care-și postează propriul „story” cu hashtag. Ca și Location Stories, acestea vor fi personalizate pentru fiecare utilizator, în funcție de interesele și obiceiurile fiecăruia.

Potrivit mashable.com, Stories își va păstra politica de confidențialitate, astfel încât conturile publice vor apărea în orice Location Story sau Hashtag Story.

Aceste categorii de povești se bazează pe un algoritm complex care personalizează secțiunea Stories, în funcție de diverși factori, cum ar fi persoanele pe care le urmăriți și conturile cu care interacționați în mod frecvent.

Privind aceste îmbunătățiri, directorul de producție Instagram, Blake Barnes, a declarat: „Unul dintre lucrurile care este cu adevărat important pentru noi, este să ne asigurăm că aceste îmbunătățiri se vor face în toată lumea”. Totodată, acesta mai menționează că modul algoritmic este singura modalitate prin care Instagram va permite utilizatorilor să vade cele mai uimitoare lucruri despre orașe, puncte de reper, baruri și alte puncte de interes din întreaga lume.
Te-ar mai putea interesa: