Un îndrăgit actor se va alătura echipei Fantastic Beasts

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Un îndrăgit actor se va alătura echipei Fantastic Beasts

Un actor super îndrăgit se va alătura echipei Fantastic Beasts. Johnny Depp a dezvăluit că va apărea în producția Fantastic Beasts and where to find them, precum și în filmele succesive acesteia.

Cunoscut pentru numeroase roluri, mai ales pentru cel din Pirații din Caraibe, Johnny Depp va pătrunde acum în universul lui Harry Potter. Inițial, rolul său va fi unul scurt, însă pe parcurs, personajul său se va transforma, devenind mult mai complex. Acest lucru va fi vizibil în următoarea parte a filmului Fantastic Beasts.

Potrivit nme.com, deși vestea a fost dată, detaliile despre rolul interpretat de celebrul actor Johnny Depp sunt încă necunoscute.

Fantastic Beasts and where to find them prezintă aventurile lui Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry Potter în timpul primului an la Hogwarts. Acest personaj nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îl vor pune față în față cu cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele extraordinar de periculoase! Personajul său este interpretat de Eddie Redmayne, iar alături de acesta vor mai juca Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Colin Farrell, Jon Voight și Carmen Ejogo.

Autoarea cărții J. K. Rowling a dezvăluit de curând că nuvela va fi dezvoltată în mai multe producții. În acest sens, ea a argumentat: „Cred că, atunci când realizezi ce poveste spunem, vei înțelege de ce asceasta nu este posibil de transpus într-un singur film.”

Primul film din seria ce va urma, va avea premiera în întreaga lume, pe 18 noiembrie, anul acesta.
Te-ar mai putea interesa: