Incendiu in Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Incendiu in Centrul Vechi

In aceasta noapte de Marti 17 spre Miercuri 18.06.2014, in jurul orelor 23.50 intr-o locuinta aflata la etajul intai, desupra unui club de pe Str. Gabroveni a izbucnit un incendiu de proportii. In doar cateva minute divizia speciala de pompieri care deserveste Centrul Vechi a intervenit si a actionat in prima faza pentru ca incendiul sa nu se raspandeasca si mai apoi pentru a-l stinge. Actiunea a durat ceva mai mult de o ora si nu s-a soldat cu vreo victima.

Primul verdict al pompierilor este scurt circuit la instalatia electrica veche din zona.

Va reamintim ca in acest an in Centrul Vechi au mai avut loc alte doua incendii stinse urgent de divizia speciala a pompierilor. Si in acest caz focul a fost anuntat de catre clientii teraselor din zona.

Presupunem, dupa ce am vazut la fata locului, ca cel mai afectat de substantele folosite la stingerea incendiului este Elephant Pub desupra caruia se afla  apartamentul din care a pornit focul si tangential cluburile Mojo si Selfie.

Speram ca si in acest caz business-urile sunt asigurate iar perioada in care suntem privati de petrecerile localurilor sa fie cat mai scurta.

 
Te-ar mai putea interesa: