În ce punct al relației persoanele sunt predispuse să înșele, în funcție de sex

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

În ce punct al relației persoanele sunt predispuse să înșele, în funcție de sex

De curând oamenii de știință au realizat cercetări pentru a descoperi în ce interval al unei relații de lungă durată, persoanele sunt predispuse să înșele.

Ei au descoperit că, în rândul femeilor, acest risc este mai ridicat în intervalul 6-10 ani al unei relații.

Când a vent vorba de determinarea aceluiași interval și în rândul bărbaților, rezultatele au fost mult mai restrânse, reieșind că aceștia sunt mai predispuși să înșele după 11 ani de relație.

Cercetătorii au efectuat două studii separate, care au examinat 423 de participanți, fiecare dintre aceștia fiind rugați să răspundă la un sondaj privind importanța percepută de a rezista tentației spre infidelitate.

De asemenea, li s-a cerut să precizeze probabilitatea ca ei să-și trișeze partenerul, dacă s-ar ivi ocazia.

Studiul, publicat în The Journal of Sex Research, a concluzionat că mai mulți factori au determinat oamenii să se abțină de la comiterea adulterului. În rândul bărbaților, cei mai frecvenți factori invocați au avut legătură cu dorința de a menține standardele morale și cu teama de a nu rămâne singuri.

Constatările cercetătorilor, cu privire la infidelitatea feminină, întăresc ideea potrivit căreia calitatea unei relații începe să scadă după șapte ani. Pare un factorsuperficial, însă, potrivit The Independent, această idee a fost susținută de-a lungul timpului de statisticile privind divorțul, care arată că numeroase cupluri se separă în această perioadă, ajungând la divorț.
Te-ar mai putea interesa: