Implant Pentru Refuz au lansat Seven Shades

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Implant Pentru Refuz au lansat Seven Shades

Implant Pentru Refuz au lansat un nou videoclip – Seven Shades – al doilea realizat pentru o piesă extrasă de pe albumul Cartography, lansat de trupă în primăvara anului trecut. Seven Shades este disponibil online pe canalul oficial de YouTube al trupei.

Seven Shades este o piesă din tărâmul negru și gri de pe albumul Cartography. Șapte Umbre care ne bântuie zi de zi, șapte zone neclare pentru mulți dintre noi: mândria, invidia, lăcomia, mânia, lenea, iubirea de bani și desfrânarea. Există o graniță foarte fină între alb și negru, între bine și rău, aceasta este tot timpul în schimbare și fiecare om își trasează mental propriile zone de toleranță și de acceptanță. Seven Shades este o piesă desprinsă din razboiul nostru interior, toți având îndoieli, căutări și așteptări.”, a declarat Octavian “Vita” Horvath.

Seven Shades este un clip promis de noi fanilor din campania Cartography […] Videoclipul a fost conceput și realizat de noi împreună cu echipa Electronic Resistance. Mulțumim actriței Ioana Iacob și prietenilor care au participat și ne-au ajutat la filmări. Seven Shades a fost filmat în Timișoara în clubul D’arc și în Club Daos, cărora le mulțumim pentru suport., a mai spus Octavian.
Te-ar mai putea interesa: