Ikea a dezvăluit gratuit instrucțiunile pentru o superbă grădină de interior

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ikea a dezvăluit gratuit instrucțiunile pentru o superbă grădină de interior

Ikea a dezvăluit gratuit instrucțiunile pentru o superbă grădină de interior care îți permite să-ți cultivi propriile legume, chiar la tine în casă.

Space10, un laborator de design danez, sprijinit de Ikea, a făcut publice planurile pentru Growroom, „o explorare artistică a incredibilului potențial al agriculturii urbane.”

Această grădină sferică  este ideală pentru plantele de interior, dar și pentru legume. Este înaltă de 3 metri, iar pavilionul este segmentat astfel încât să permită pătrunderea lumii optime și a debitului de apă necesar.

Scopul acestei grădini de interior, numită sugestiv Growroom, este de a încuraja producția locală și de a educa copiii cu privire la modul în care se produc alimentele. Deci, dacă vrei să consumi legume cultivate cu propriile tale mânuțe, poți opta pentru o astfel de grădină.

Aceasta este ideală și dacă îți plac plantele de interior, astfel că îți permite să ai o bucățică de natură, chiar în casa ta. Designul grădinii Growroom este proiectat astfel încât aceasta să se transforme la nevoie și într-un adăpost relaxant și liniștitor.

Structura inovativă a fost personalizată de arhitecții Mads-Ulrik Husum și Sine Lindholm, și se montează extrem de simplu, singurele piese ale acesteia fiind placajul și șuruburile. Clasic Ikea, am putea spune. Cea mai bună parte este că oricine se poate bucura de această grădină urbană, întrucât instrucțiunile de montare sunt disponibile online.