Idee de vacanță – înconjurul lumii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Idee de vacanță – înconjurul lumii

Not a bad idea, cum spune prietenul meu englez, care mi-a semnalat ideea. Să faci înconjurul lumii pe un vas de croazieră… HMS Mammoth Magnifica Ship.

Să-ți iei “off” de la birou pentru 4 luni în care să vizitezi lumea. Sunt 119 zile în care aventura te poartă în nici mai mult nici mai puțin de 32 de țări aflate pe 6 continente. Biletele includ cazare, masă și toate formele de distracție aflate la bordul vasului. Printre ele enumerăm: mai multe piscine atât în aer liber cât și acoperite, cinematograf 4D, sală de teatru, 11 baruri și 4 restaurante, sală de sport, SPA, casino, o discotecă panoramică, cigar lounge pentru iubitorii de trabucuri și multe altele. Costul pleacă de la 16.999 dolari/persoană și călătoria începe data 05. Ianuarie 2019. Ținând cont de faptul are 49 opriri, costul de bază ajunge la aprox. 350 dolari pentru fiecare destinație. Mai sunt incluse și alte 15 exclursii complementare.

A venit momentul să pui bani deoparte. Deși sfatul nostru e să faci booking din timp că e posibil să rămâi fără locuri…:)
Te-ar mai putea interesa: